Партньори

Solytron Солитрон е българска компания, дистрибутор на ИТ хардуер и софтуер, която вече 27 години е партньор над 30 световни ИТ бренда. Фирмата е най-ефективната компания за 2018 според Computerworld – Топ 100 на ИКТ индустрията и може да се похвали с ръст от 8,43 % спрямо 2017. Още през 2012 „Капитал 100” нарежда Solytron сред първите 30 фирми в България по показателя „Ръст на приходите“ в класацията за най-големите български компании. Тази динамика в развитието е характерна за Солитрон през последните 6 години, като фирмата е увеличила над два пъти оборотите си и е разширила пазрния си дял на 30%.Портфолиото на Солитрон предлага пълна гама хардуер и софтуер, необходими за изграждане на всякакви по големина и сложност информационни и комуникационни системи.Сред нашите партньори в различните категории има много световни имена:

  • Мрежово и комуникационно оборудване: Cisco Systems, NETGEAR, EMC, IBM, Digi, Iomega, RSA, D-Link, Unify, Opzoon, Panduit, Belden, Rittal, Conteg
  • Монитори и мултимедия: Philips, Acer, Sony, Epson, HP, Lenovo, AOC, Fujitsu
  • Компютърни системи и мобилни устройства: Lenovo, HP, Acer, Apple, Fujitsu, Samsung, HTC, Xiaomi
  • Компоненти: Samsung, WD, Sapphire, Intel, AMD, Corsair
  • Периферни устройства: HP, Epson, Brother, Lexmark, Xerox, Fujitsu
Polycomp Поликомп е лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България. Ние вярваме, че в основата на просперитета на компанията са непрекъснатият стремеж за развитие, новаторството, активната позиция и лоялност на всеки един член на нашия екип. Основни принципи в нашата работа са: предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители създаваме дългосрочни бизнес отношения с нашите клиенти непрекъснато инвестираме в усъвършенстването на нашите професионални знания и умения.
Most Computers МОСТ Компютърс ООД е създадена през 1990 година. Компанията е водещ дистрибутор на хардуер и софтуер като предлага търговия на едро с всички видове компоненти за компютри и периферия.MOST Computers е дългосрочен дистрибутор на HP, Intel, AMD, Asus, Acer, Nokia, Supermicro, Lenovo, Adata, Kingston, LG, Microsoft, Canon, Asrock, Nvidia, Palit, Seagate, Sapphire, Logitech, A4Tech, Cooler Master, Gigabyte, D-Link, Fractal Design и други водещи марки.
Reset Ресет Компютърс ЕООД е оторизиран дистрибутор на водещи световни компании в областта на компютърните технологии. Когато купувате от Ресет Компютърс, Вие купувате директно от вносителя. Винаги актуални продукти на най-добрите възможни цени. Ние предлагаме над 3000 продукта от 50 категории и Вие може да купите всеки от тези продукти, където и да сте и той ще Ви бъде изпратен чрез куриерска фирма по възможно най-бързия начин. Ако имате нужда, нашите оператори ще Ви помогнат да изберете търсения от Вас продукт и ще Ви отговорят на всички въпроси свързани със самия продукт, цени, начини на плащане и гаранционната поддръжка. Фирма Ресет Компютърс разполага със собствен сервизен център, който осигурява гаранционно и следгаранционно обслужване на всички свои клиенти и разполага с най-съвременна техника за бърза диагностика и ремонт на всички видове компютърни модули.
RTS РТС БГ е основана през 1992 г. в България. Компанията е една от първите частни фирми, дистрибутори на компютърна и офис техника в България. РТС БГ има 20 години опит в снабдяването, разпространението, продажбите, гаранционната поддръжка и сервизните решения на нашите клиенти.Понастоящем РТС БГ се е наложила като отговорен доставчик на нарастващите индустрии за IP телефония, IP надлюдение, безжични връзки и Wi-Fi решения и съсредоточава усилията си върху предлагането само на най-добрите продукти, осигурявайки силно следпродажбено обслужване и техническа поддръжка. РТС БГ активно участва в проекти на нашите клиенти и изпълнители.Централата на РТС БГ се намира в София. В момента в РТС БГ работят  около 25 високо образовани и мотивирани служители. Средната възраст е под 33 години.
Stemo СТЕМО ООД е частна българска компания, основана през 1991 година от четирима компютърни специалисти. Фирмата започва своята дейност с доставки на компютърна техника и производство на софтуер.Днес СТЕМО е утвърден лидер в областта на информационните и комуникационни технологии. Компанията разполага с 15 собствени търговски офиса, сервизни бази, софтуерна къща, учебен център, магазини и складове, оборудвани с модерни информационни, технически и транспортни средства. Филиалите на фирмата се намират в най-големите градове на страната – София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Бургас, Русе, Плевен, Благоевград, Козлодуй, Габрово.
Sectron Сектрон ООД е основана през 1990 г. като първата частна компания в сферата на системите за сигурност и комуникации в България, която през годините доказа репутацията си на иновативен технологичен и пазарен лидер. Компанията извършва дистрибуция и цялостен инженеринг на системи за сигурност, в това число: алармени системи, видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, контрол на достъп и хотелска сигурност, системи за детекция на вода и газ, системи за периметрова охрана, комуникационни системи, интегрирани системи за сигурност, системи за централизирана охрана и предаване на данни, системи против кражби в търговски обекти, специализирани системи за банкова сигурност и оповестяване, структурно кабелни системи и други.Нашата дейност и успех се дължат на познаване на нуждите и защита на интересите на клиентите ни. Ръководейки се от съвременните изисквания за сигурност, ние предлагаме висококачествени продукти от най-ново поколение, съобразени с пазарните тенденции. Натрупания през годините опит, отличният професионализъм и експертиза са гарант за разработване и реализиране на ценово ефективни и висококачествени решения за сигурност, използвайки последните достижения на техническите системи за сигурност.Благодарение на високия авторитет и коректност в търговската си дейност и вледствие на постоянното желание да доставим най-доброто за нашите клиенти, фирмата е представител на значителен брой световно доказани производители в областта на системите за сигурност като: Paradox Security Systems (Канада), Honeywell Security (Великобритания), CIAS (Италия), HikVision (Китай), Panasonic (Япония), Hanwa Techwin (Корея), CNB Technology (Корея), CDVI (Франция), Salto (Испания), Inner Range (Австралия), Hochiki (Япония), Kentec Electronics (Великобритания), Bosch Security Systems (Германия), Minimax (Германия), Kenwood Communication (Япония), Astrophysics (САЩ), Paradox Hellas (Гърция), Hytera Mobilfunk (Германия/Китай) и много други.
RAK RAK е водещ дистрибутор на системи за сигурност и контрол. Вече 20 години предлагаме надеждно партньорство, високо качество на услугите и продуктите, които внасяме и разпространяваме на пазара. Стараем се да разполагаме с най-модерните решения в техническата сигурност.
Stratex СТРАТЕКС ООД е инженерингова търговска фирма с над 20-годишен опит и основен предмет на дейност в областта на автономните и резервни електрозахранвания. Ние предлагаме избор на решения, доставка и инсталиране, поддръжка и сервиз на оборудване за защита и непрекъсваемо електрозахранване на критични приложения. Основните принципи, от които се ръководим в нашата дейност са:

  • Да предлагаме винаги надеждни и оптимални решения, следвайки световните технологични новости;
  • Да доставяме продукти с високо качество и гарантиран произход, съответстващи на приложимите изисквания и стандарти;
  • Да предоставяме единствено първокачествени професионални услуги;
  • Да влагаме целия си опит и енергия в името на успеха на нашите клиенти.

Нашите партньори и доставчици са водещи световни производители, с които имаме дългосрочни дистрибуторски и сервизни споразумения.Екипът ни от квалифицирани и обучени специалисти е винаги на разположение на нашите клиенти за консултации, техническо съдействие и своевременно отстраняване на възникнали проблеми.

Vali „Вали Компютърс” ООД е основана през 1991 година и е една от водещите ИТ компании в България. Лидер с над 25 годишно присъствие на пазара на информационни технологии и доказана коректност;Фирмата е официален вносител на над 85 марки високотехнологични продукти и се отличава с широка  продуктова гама с  над 10 000 активни артикула. „Вали Компютърс” ООД разполага със седем собствени офиса в страната и директни търговски партньори в останалите населени места, с което осигурява национално покритие. През 2008 година фирмата откри модерен логистичен и търговски център в гр. Велико Търново на площ от 10хил. кв м., шоурум и конферентна зала.
Mitiel ФИРМА МИТИЕЛ ООД Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 1996 г.Регистриран член е на Българската Търговско-Промишлена Палата No 4028826500 / 28.03.1996г.ТЪРГОВСКА МАРКА:    M i t i e l     C o m p u t e r s

СЕРТИФИКАТИ НА ФИРМАТА: Специалисти на Митиел ООД са сертифицирани за инсталация и внедряване на софтуерни продукти на Microsoft; мрежови решения на CISCO и Allied Telesys; сървърни решения на IBM, Lenovo и Hewlett Packard.

ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР НА: Intel, Seagate, Xerox Channels Group; CISCO; Intel Integrators Program от 1998 г.; IBM, Hewlett Packard, Toshiba, NEC, Kingstone, АОС, Samsung, Western Digital, Adaptec, Asus, Sony, Fujitsu  и др.

СЕРТИФИЦИРАН ТЪРГОВЕЦ НА ПРОДУКТИТЕ НА: Hewlett Packard, Intel, IBM, Lenovo, CISCO, Toshiba, APC, MGE, Seagate, Allied Telesys, Kerpen, Microsoft, Autodesk; Adobe; Corel, Symantec и др.

Persy ПЕРСИ

Основана: 1990 в гр. София, България

Управител: дипл. инж. Евгений Кърпачев

Дейност
Перси ООД е системен интегратор и производител на висококачествени сървърни и компютърни системи. Фирмата присъства на пазара повече от 20 години и непрекъснато внедрява водещи идеи и технологии в производството си. Сертифицирана е по ISO 9001:2008 – стандарт, гарантиращ отлична организация на търговския, производствения и сервизния процеси. Регистрираната търговска марка „STINGER”, собственост на Перси, осигурява на потребителите безкомпромисна 36-месечна гаранция върху труда и компонентите в тях. Всички сървърни и компютърни конфигурации преминават тестове за качество, стабилност и съвместимост с най-разпространените операционни системи. Квалифицираните специалисти на фирмата предлагат на клиентите комплексна услуга – от проучване и формулиране на изискванията, през проектиране и изработване на системите до пълната им интеграция.

Работейки упорито, разбирайки всички нужди и изисквания на потребителите, ние успяхме да отвоюваме най-тежката част от българския пазар на информационни технологии – тази част, където всеки компромис към качеството на техниката е недопустим.

Мисия
Екипът на Перси се стреми да осмисли бизнес процеса на клиента, за да му предложи потенциала на най-новите технологии и най-ефективният хардуер, или услуга, осигуряващи постигане на неговите бизнес цели.

Цели
– Постигане на максимална ефективност на решението в рамите на бюджета на клиента
– Непрекъснато обучение и усъвършенстване на екипа.
– Внедряване на н модерни идеи и високи технологии в производството
– Постигане на пълна удовлетвореност на клиентите

Политика
Максимално отзивчиво отношение към клиентите, коректно поведение спрямо партньори и конкуренти и стриктно спазване на законовата уредба на страната.